<img src="https://trc.taboola.com/1298824/log/3/unip?en=page_view" width="0" height="0" style="display:none">
Tilbage til oversigten

Risika update - Januar

 • Update
Kristoffer Ekelund Gerdes
29 jan. 2020

Nyt år - ny forside

Så står der 2020 i kalenderen, og vi er gået ind i et helt nyt årti. Vi håber, du kom godt ind i det nye år, uden for mange tømmermænd og med alle dine fingre i god behold. Selvom der har været ferie, så har vi ikke ligget på den lade side. Vi har haft tid til at kigge på vores søgefunktion og på førstehåndsindtrykket, når du logger ind på Risikas platform. Velkommen til 2020, og velkommen til din nye Risika forside 🖥️🌟

 

Risika forside

Har du prøvet det sidste nye? 

Frisk forside

 • Som du muligvis har bemærket, så har vi tilføjet ny forside, som vi har glædet os rigtig meget til at vise dig. Den skal hjælpe dig med at få det bedste overblik over dine kunder, i det sekund du logger ind. Du kan se dine overvågede virksomheder, samt de mest relevante ændringer, der har været på disse. Du har samtidig mulighed for at gå tilbage og se dine seneste søgninger, samt læse materiale og se videoer på, hvordan du får det meste ud af vores platform.
  Videogennemgang af Risikas nye forside.

  Til dem som ikke har overvågning med i deres pakke, så har vi tilføjet et par virksomheder til en demo af vores overvågningsmuligheder, så alle får den bedste oplevelse med den nye forside. 

Overvågning CTA - Risika

Global søgning

 • I samme ombæring har vi tilføjet vores globale søgefunktion, som gør, at du kan søge på personer eller virksomheder, uanset hvilken underside du er inde på. 

Forbedret søgefunktion

 • I samme ombæring, så har vi også tilladt os at forbedre selve søgefunktionen. Søgning kan nu ske uden at tænke på punktum og bindestreg, og du behøver heller ikke skrive æ, ø og å. F.eks. kan du finde A.P. MØLLER - MÆRSK A/S ved blot at skrive "ap moller" i søgebjælken. Derudover har du også mulighed for at søge på binavne, adresser, telefonnumre og email.
  Video af vores forbedret søgefunktion.

Revisor-filter 

 • Der er blevet tilføjet et nyt filter under vores avancerede filtrering, der gør det muligt for dig at finde en liste med alle virksomheder, som en specifik revisorer har revideret.
  Video af revisor filter.

 

Vi håber, du bliver glad for den nye forside, og at den forbedrede søgefunktion kommer til at gøre din arbejdsdag lidt nemmere. Har du spørgsmål til forsiden, overvågning eller andet, så kontakt os gerne. 
Du må selvfølgelig også meget gerne tage fat i os, hvis du oplever nogle problemer med ovenstående eller støder ind i andre fejl. 

Vi ser frem til at dele næste opdatering med jer inden længe  🙌🙏

 

Risika team photo

De bedste hilsner
Risika teamet