<img src="https://trc.taboola.com/1298824/log/3/unip?en=page_view" width="0" height="0" style="display:none">
Tilbage til oversigten

Risika sommer update

 • Update
Kristoffer Ekelund Gerdes
23 jul. 2020
Jeg har en sommer opdatering klar til dig, med de nyeste funktioner på platformen, samt ting du kan glæde dig til og spændende læsning til frokostpausen. Læs med her. 
 
 
Nye funktioner 

Disse funktioner kan du allerede anvende nu: 
 • Re-design. Vi har re-designet kreditanbefalingsoverblikket. Hvis du ikke har set det endnu, kan du se det her. 

Ny kreditanbefaling - Risika

 

 • Brugerdefinerede kolonner. Du har nu mulighed for selv at udvælge hvilke kolonner du vil have vist inde i overvågningsfunktionen. 


  Monitoring columns - Risika

 

 • Dato ved statusændring. Det bliver nu fremvist hvilken dato en statusændring indtrådte, eksempelvis ved konkurs eller tvangsopløsning. 
 • P-enheder. Der er blevet tilføjet p-enheder til virksomhedsinformationerne, så de er tilgængelige nu. 


  P-enheder på Risika

 

 • Andre tilgodehavender. Det er nu muligt at se "Andre tilgodehavender" som et regnskabstal. Vi har fortsat en del regnskabstal tilgængelige, så hvis du har nogle særlige behov, så kontakt os endelig, så tilføjer vi dem. 

 

Se de nye funktioner live nu

Login

 

Læs om CFO'ens rolle under coronakrisen
 
Vores CFO, Nicolai Rasmussen, er for nyligt blevet interviewet, hvor han her snakker om CFO'ens rolle under coronakrisen, samt nogle af de spørgsmål og overvejelser man har gjort sig her til. 
Du kan læse interviewet på vores blog her, eller ved at klikke nedenfor. 
 
 
 
Ting du kan glæde dig til 

Som sædvanligt, er arbejder vi fortsat på opdateringer, som du kan se frem til efter sommerferien. Du kan her læse hvilke ting det drejer sig om: 
 • Norske ejere. I løbet af de kommende uger kommer der norske ejerinformationer. 
 • Daglig overvågning. Det vil blive muligt at modtage overvågningsmeddelelser på dag-til-dag niveau. Dette vil være muligt i løbet af juli måned. 
 • Kreditpolitik. Systemet for at opsætte brugerdefinerede kreditpolitikker vil være live på platformen i løbet af juli måned. 
 • Engelsk data. Vi er kommet rigtig langt med det engelske data og har nu intet mindre end 15.000.000 engelske årsrapporter i databasen. Dette vil være tilgængeligt for dig i løbet af august måned. 
 • Tinglysning. Indhentningen af tinglysningsdata kører fortsat på fuldt tryk. Der har været nogle udfordringer i forhold til hvor meget data vi har kunne indhente pr. dag, men det forventes at implementeringen af dette data vil være tilgængeligt fra august. 

 

Følg med i konkurserne når hjælpepakkerne stopper
 
I første halvdel af 2020 har der været registreret det laveste antal konkurser i tre år, hvilket er besynderligt under den nuværende krise. På vores side, kan man også se udviklingen kontra sidste år, hvor der er markant mindre i år. Det forventes dog, at når hjælpepakkerne ophører, så vil konkurserne begynde at rulle ind. Det bliver i hvert fald spændende at følge med de næste par måneder. Du kan selv følge med her: 

 
 
 
God sommer og tak for din tid
Risika og sommer

Sommeren har ramt os, selvom at vejret siger 
noget andet. For mange betyder dette en sommer i det danske land, da det kan være risikabelt at tage ud og rejse. 

Selvom at du, og mange andre, formentlig allerede er gået på sommerferie, eller snart gør det, så har jeg haft tid til at skrive denne opdatering med relevante og spændende nyheder som du kan bruge på platformen.
 
Hvis du ikke får læst denne opdateringen inden du er gået på sommerferie, så ligger den og venter på dig i din indbakke, til du er tilbage på kontoret.  
 
Det var alt fra mig for denne gang. Jeg håber at du har fundet indholdet interessant, og at du er kommet i gennem mit lange nyhedsbrev. 
 
Hvis du synes der er noget som mangler ved fremtidige nyhedsbreve, eller der er ting som jeg 
kan gøre bedre, så må du endelig skrive til mig. 
 
Jeg håber at du får en rigtig god sommer 😎
 
- Kristoffer Gerdes