Risika blog

S.A.C. sparer både tid med et hurtigt overblik

Skrevet af Ruben Lindegaard | 16-06-2020 12:46:58

"Samarbejdet med Risika sparer både tid og sikrer et bedre overblik"

”Vi har ikke tidligere haft et egentligt system til at risikovurdere vores kunder eller interessenter. I stedet har vi manuelt via forskellige registre tjekket regnskaber, økonomi og konkurshistorik m.m. Det har i sagens natur både været ressource- og tidskrævende.

Nu har vi fået lavet en dataintegration, som gør at alt Risikas data ligger direkte inde i vores eget system. Så er vi altid er opdateret på kundernes kreditværdighed og får samtidig stamdata på alle kundeemnerne til glæde for både kredit- og salgsafdelingen.

Samtidig har vi strammet op på vores kreditvurderinger og sat en kreditpolitik, som automatisk giver besked, hvis en kunde ikke kan få kredit og derfor skal betale up-front.

Vi bliver også notificeret, hvis der sker ændringer såsom fald i kreditmax og kreditscore, udskiftelse i ledelse eller direktion, adresseændring og virksomhedstype m.m., hvilket giver et fantastisk indblik direkte i vores eget system.

En af de helt store fordele ved Risikas løsning er, at den hurtigt skaber overblik ved at give en indikation på en skala fra 1 til 10 over en potentiel kundes økonomi og soliditet. Det er et rigtigt godt redskab i vurderingen af, om der er potentiale i et evt. kommende kundeforhold.”, udtaler Louise Juhl, som er Controller hos S.A.C. A/S.

 

S.A.C. holder dansk erhvervsliv godt kørende 

S.A.C. holder en stor del af dansk erhvervsliv rigtigt godt kørende med flere tusinde kassebiler og ladbiler. En stor del af denne vognpark opbygges i skræddersyede løsninger med specialudrustning og reklamer på bilen, og kunderne hos S.A.C. har enten leje- eller leasingløsninger.

Kundeservice og fleksibilitet er i højsædet, og det er muligt både at korttidsleje en pizzabil på papegøjeplader, lease en ny Mercedes A-klasse tunet hos AMG eller langtidslease en ladvogn med mandskabs-kabine og trækkrog med mulighed for at smide en 2 tons minilæsser på en maskintrailer.

S.A.C. er en af markedets mest erfarne udbydere af både flådestyring og lejeløsninger og tilbyder desuden også finansiering af køretøjerne.