<img src="https://trc.taboola.com/1298824/log/3/unip?en=page_view" width="0" height="0" style="display:none">
Tilbage til oversigten

S.A.C. sparer både tid med et hurtigt overblik

  • Kundehistorier
Ruben Lindegaard
16 jun. 2020

"Samarbejdet med Risika sparer både tid og sikrer et bedre overblik"

”Vi har ikke tidligere haft et egentligt system til at risikovurdere vores kunder eller interessenter. I stedet har vi manuelt via forskellige registre tjekket regnskaber, økonomi og konkurshistorik m.m. Det har i sagens natur både været ressource- og tidskrævende.

Nu har vi fået lavet en dataintegration, som gør at alt Risikas data ligger direkte inde i vores eget system. Så er vi altid er opdateret på kundernes kreditværdighed og får samtidig stamdata på alle kundeemnerne til glæde for både kredit- og salgsafdelingen.

Samtidig har vi strammet op på vores kreditvurderinger og sat en kreditpolitik, som automatisk giver besked, hvis en kunde ikke kan få kredit og derfor skal betale up-front.

Vi bliver også notificeret, hvis der sker ændringer såsom fald i kreditmax og kreditscore, udskiftelse i ledelse eller direktion, adresseændring og virksomhedstype m.m., hvilket giver et fantastisk indblik direkte i vores eget system.

En af de helt store fordele ved Risikas løsning er, at den hurtigt skaber overblik ved at give en indikation på en skala fra 1 til 10 over en potentiel kundes økonomi og soliditet. Det er et rigtigt godt redskab i vurderingen af, om der er potentiale i et evt. kommende kundeforhold.”, udtaler Louise Juhl, som er Controller hos S.A.C. A/S.

 

S.A.C. holder dansk erhvervsliv godt kørende 

S.A.C. holder en stor del af dansk erhvervsliv rigtigt godt kørende med flere tusinde kassebiler og ladbiler. En stor del af denne vognpark opbygges i skræddersyede løsninger med specialudrustning og reklamer på bilen, og kunderne hos S.A.C. har enten leje- eller leasingløsninger.

Kundeservice og fleksibilitet er i højsædet, og det er muligt både at korttidsleje en pizzabil på papegøjeplader, lease en ny Mercedes A-klasse tunet hos AMG eller langtidslease en ladvogn med mandskabs-kabine og trækkrog med mulighed for at smide en 2 tons minilæsser på en maskintrailer.

S.A.C. er en af markedets mest erfarne udbydere af både flådestyring og lejeløsninger og tilbyder desuden også finansiering af køretøjerne.